Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu
KURTULUŞ MAH. MUSALLA CAD. CUMHURIYET MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 56 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vererek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirerek, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin toplumda daha çok kabul görmelerini , özel eğitim ihtiyacı olan bireylerle ilgili önyargıları ortadan kaldırarak sosyal yaşamda daha çok yer almalarını sağlamaktır.

MİSYON

Önceliğimiz çocuklarımızdır.Ailelerimiz en büyük paydaşımızdır. Eğitimlerimizde aile işbirliği ön plandadır. Çocuk gelişimi bir bütündür. Çocuklarımızın bilişsel gelişiminin yanı sıra psikolojik sağlıkları ve fiziksel sağlıklarını desteklemek de görev ve sorumluluklarımız arasındadır. Sağlıklı beslenme ve hijyen okul öncesi eğitiminin bir parçasıdır. Çocuklarımızın gerek fiziksel gerek bilişsel gelişiminde spor aktiviteleri önemli bir yere sahiptir. Müzik ve drama çalışmaları gelişimde destekleyici bir role sahiptir.Bu bağlamda misyonumuz; eğitim hedeflerine ulaşma yolunda, eğitim sürecine bütün paydaşlarının aktif katılımını sağlamak, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin performansını en üst düzeye çıkarmaktır.

Tam Gün

09.00-14.00

Taşımalı Eğitim Kapsamında

0 (İlçe Merkezinde)